lauantai 29. syyskuuta 2012

BULA ! !

Heippa. Kirjoittelen tässä tätä torstai päivänä, en osaa sanoa milloin julkaisen mutta eipä se ole niin justiinsa.. Hieman yli viikko eletty Fijiä ja ollu aika yli rentoa, ehkä vähän liiankin. Tänään vasta päästiin liikkelle, tultiin tähän aika lähelle Mana nimiselle saarella. Se että kauan täällä vietetään on auki vielä. Suunnitelmissa olisi ainakin auringon ottoa (en oo kertaakaan tehny sitä vielä täällä..), snorklausta, saaren ympäri kävelyä, lisää rentoutumista ja toivottavasti hyvän ruuan syöntiä. Täällä vissiin on netti, mutta maksullinen ja en sitten tiedä sen toimivuudesta..

Koitan tässä miettiä että viime kirjoittelun jälkeen mitähän ihmettä oon tehny.. Totuus on, että aika rentoilu meiningeissä mentii! Sain Veeran turvallisesti halaukseeni, voin kertoa että oli aika älyttömän ihana fiilis nähdä melkein 12kk jälkeen.. Yö ennen sitä oli aika superi, istuttiin porukalla kava piirissä katoksen alla, vettä tuli runsaasti, kova ukkonen ja upea salamointi! Todella tunnelmallista. Ollaan parina päivänä käyty Nadissa, tylsä kaupunki mutta markkinoilta sai hyviä banskuja ja tomaatteja. Kysyin Veeralta just mitä me oikee olla tehty näinä päivinä. Sieltä tuli lista: " syöty, juotu, nukuttu, puhuttu, naurettu, käyty lenkillä eli vähän kaikkea!". Oikein mukavia asioita siis, mut tarkoituksena on ollu ottaa rennosti ja siinä ollaa onnistuttu! Aamuisin ollaan herätty suht ajoissa ja sitten menty fiiliksen mukaan. Tänään aamulla neiti sai mut jopa lenkille mukaan, aika yllättävää.. Oke mun lenkki oli lyhyt, mutta sentäs tein jotain ja viime viikkojen elämäntyyli kyllä tuntu.. Ja pahasti. Alkoholi on pahasta suoraan sanottuna haha! Muttajoo, aika paljon sitä on tullu oltua ja juteltua. Ihmisten ympärillä on hyvä olla ja Bamboossa ne ihmiset oli ihania. Mä en kyllä vieläkään ole karaistunu hyvästien suhteen.. Edelleen ne tuntuu joka kerta inhottavilta sanoa. Ja kun totuus on, että lähes ketään ei tule enään koskaan näkemään vaikka haluaisi. Tähän pitää vaa oppia ja miettiä, että aina kun sanoo heippa jollekin on nurkan takana uusi tuttavuus odottamassa! Positiivista ajattelua... Kohta on ruoka-aika, jee päivän paras hetki! (söin tänään överi aamiaisen.. 4 paahtista, 2 kananmunaa, 2 palaa vesimelonia ja 1 tomaatti. Oon siis reissussa ollut yleensä ilman aamupalaa, paitsi täällä päivittäinen 2 paahtista ja 1 hedelmä ollu kiva. No tänään vedettii olan takaa huh..). Mutta tämä tarkoittaa että lopetan tällä erää, koitan palailla ja olla aktiivisempi joo!

<3 Maija
ps näin tänään kuolleen HAIN pään! Se oli hyökänny jonkun kalastaja-aluksen kimppuun, se oli saatu tapettua ja niin.. Pään vieressä oli läjä vauva haikaloja, se oli siis raskaana. Hitto ne pienetki näytti pelottavilta, mini koossa vaa. Ja sit se iso pää siinä ja ne silmät, hyi ku puistatti! Mulla ei tietenkään ollut kameraa, onneksi Veera otti puhelimellaan muutaman kuvan muistoksi.
pps täl miniläppäril on edelleen vamma kirjoittaa ja se näyttää mun blogin vammasena, älkää siis ihmetelkö jos joka teksti näyttää erilaiselta :DD
 

Ei kommentteja: