torstai 4. lokakuuta 2012

Hi from BAMBOO


Tän näköisenä sitä tulee täällä pyörittyä, ei oo kyllä paljoa jaksanu meikata! Onneks pojat on ollu ihania ja silti kehuu aina, awww. 


Kava time! Pahaa se litku on, mutta kavan juonti hetket on parhaita. Paljon ihmisiä, kitara+laulu, kiva lämpötila..
Heippa Fijiltä! Elossa ollaan ja olo on hyvin onnellinen. Mana aika oli ja meni, kivaa oli vaikka sato yli puolet ajasta. Päästiin me kerran snorklaamaan ja kävelemään saarta ympäri, muuten aika meni tosi paljon lukiessa ja hengaillessa. Mutta ku ei sitä sateella nyt oikee ole mitää.. Pelattii korttia ja tutustuttiin ihmisiin. Nyt ollaan oltu takaisin Nadissa, Bamboo hostellissa muutama yö. Oli ihana tulla takaisin, kun ajattelin ettei täällä ole enää tuttuja ja sitten näin 3 ihanaa saksakaveria heti!!! Ollu taas ihan mahtavaa täällä :) Varsinkin maanantai oli hulvaton, TAKI TIME (juodaan bisseä shotti tyylillä isolla porukalla yhessä). Huomenna otetaan Veeran kanssa suunnaksi saari, missä ei ainakaan pitäisi olla paljoa ihmisiä. Yks enkku oli ollu siellä ja sen kanssa samaan aikaan oli vissiin 5 turistia, loput oli paikallisia. Sitä me just halutaan, ei mitään bilepaikkaa vaan rauhallinen kaunis paratiisi saari missä ei ole ketään! Toivotaan parasta..

Viikko olisi Fijiä vielä jäljellä ennen kuin hypätään Uuden-Seelannin viileyteen. Mua ei kyllä haittaa vaikka jäätyisin siellä, oon enemmän ku kikseissä! En malta odottaa niitä maisemia mitä on tähän asti päässy ihailemaan vain kuvissa. SIISTIIII! Vaikka täällä on ollu aivan upeata kyllä mä vähä jo odotan tulevaa.. Yli 2 viikkoa ollu täällä ja oon nauttinu älyttömästi, mutta on se kiva kohdata uusia ja todella erilaisia paikkoja. Tässä oli nyt pientä päivitystä, lisään joskus myöhemmin kuvia Manalta ja eiköhän samalla tuu tulevat saari kuvat.. En osaa sanoa koska se tapahtuu, mutta maltti on valttia!

<3 Maija
ps puhuttiin tässä yksi päivä "tavoitteesta" 30 maata ennen kuin täyttää 30v.. Ja tajusin että mulla vissiin täyttyy se tän reissun aikana!! Nyt on plakkarissa vissin 26 ja uusia maita on edessä 6. JEEEEE!
pps Bamboo on paras hostelli, mä en kestä!

Ei kommentteja: