maanantai 2. heinäkuuta 2012

Zoolander








Tosissaan lauantaina oli ihan täydellinen eläintarha sää! Aurinko paistoi ja ei ollut liian kylmä. Vietettiin mukava aamupäivä Perthin eläintarhassa Clintin kanssa. Se oli upea! Näytti niin paljon paremmalta kuin monet missä olen käynyt (ei millään pahalla Korkeasaarta kohtaan, mutta tuolta voisi ottaa hieman oppia..). Välillä tuntui kun olisi luonnossa, ihan sademetsä fiilis oli. Eläimillä tietenki näytti olevan hyvät oltavat ja kivasti esim kengurut pääsi liikkumaan vapaasti ihmisten luokse. Vaivuin taas lapsen tasolle ja olin ihan innoissani tuolla, eläimet on kivoja! Kuvia otin taas turhan vähän, mutta eipä ne ole pääasia. Hetkestä nauttiminen on :)


Oli kiva nähdä norsuja ja kirahveja! Mua harmittaa ku tiikereitä en nähny :( Yhdellä apinalla näin ihan pienoisen vauvan, arvatkaa vaa kuinka söötti se oli! Red panda (kultapanda?) oli söötti, se oli Clintin suosikki haha! Kengut on aina yhtä söpöjä. Söpö oli myös vompatti, kenen huomio saatiin kun heiteltiin oksia sen aitauksen. Ei tietenkään sitä kohti vaan muualla jotta se kääntyisi! Kokonaisuudessaan päivä oli loistava, eläimet kivoja ja seura mukava.


<3 Maija
ps. toisiksi viimeinen kuva viestii hienosti meidän huumorin tasoa... Kuvassa näkyy puu minkä nimi on sausage tree ja apinoiden välinen kanssa käyminen näytti hyvin epäilyttävältä... Tiedän että ihan jokainen aikuinen mietti sitä sillä hetkellä!!! Kriittiset paikatkin on sopivasti peitelty yleisöltä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaltä paikalta näyttää toi :)Voi mua tyhmää ku en käynyt tuolla!!! Oisin nähny ronsuja ja kirahveja!! nyt harmittaa :// No on ainaski ens kerraks sit jtn uutta :) <3:llä J xoxo

Maisu kirjoitti...

Se oli kyl tosi kiva!! Ens kerralla sit ;) xx