lauantai 21. heinäkuuta 2012

Summer paradise, sooon again!

Heippahei. Tässä lauantai iltaa viettelen kotosalla, on kyllä taas jännää! No huomenna aamulla on aikasin lähtö, joten eiköhän tämän ymmärrä. Meiän kone lähtee 9.55 ja tosissaan kohde on Broome mistä kirjoitin jo aiemmin. Ihana, että huomenna mittari näyttää lähemmäs +30° ja pääsee nauttimaan auringosta! Täällä kun tosissaan on ollut hieman viileämpää, aikalailla päivisin jäänyt alle +20°. Aurinko tosin on paistanut ja siitä nautittu, mutta on se hieman eri asia kun lämpötila ei muuten ole kovin kummoinen..


Mun eilinen ilta meni Ronjan kanssa hieman ulkoillessa. Oltiin paikassa nimeltä Boheme parilla. Oli mukava, vaikka hieman lyhyempi ilta. Ei aina tarvitse mennä pitkän kaavan mukaan haha! Näin myöhemmin vielä Clinttiä, mut ai että sain söpöä seuraa sitä ennen!! Kävelin yksikseni, joku poitsu hymyili mulle ja mäpä sitten kehuin sen housuja. Sain siitä kävely seuraa mikä nyt on aina hyvä asia. Ja ai että oli kivan näköinen poitsu!!! Nimeä en nyt muista, mutta eipä sillä väliä. Ihana pieni piristys jo hyvään iltaan :)


Torstaista sen verran, että se meni samaisen tytön kanssa eli Ronjan kanssa. Olin tosi pitkästä aikaa Claremont Hotellissa käymässä! Viime kerta taisi olla tammikuussa... Ai että mikä häpeä! Ja se paikka on aina tosi kiva. Torstait on ihan parhaita. Ja tosissaan meni muuten 8 viikon tauko tässä rikki. On tehnyt ihan hyvää ja eipä tuo ole vaikeata ollut. Rahaa on säästynyt ja kai tuo on terveellistä :) Maistui kyllä muutamat juomat, ei niitä liikaa tullut otettua. Mutta sellainen kiva tipsy (toi on muuten yks mun lemppari sana!!) olo. Ronjan kaveri oli kaverinsa kanssa mukana, mutta aikalailla me kahdestaan siellä pyörittiin. Kivaa oli, illan kruunasi mukava skypekeskustelu Jeren kanssa ennen nukahtamista. Oltiin kotona jo ennen 1 joten ei onneksi myöhäseen menny (mun väsymys perjantaina oli kyllä silti älytön ja vetäsin 4h päikkärit....).


Mun viikko tais muuten mennä aika tavalliseen tapaan. Eipä oikeastaan kummempia tapahtunu! Aikalailla kotona vietin aikaani..........


<3 Maija
ps. vauva eli auto lähti tänään :( meiän perheen äiti hieman naurahti ku kerroin sille antaneeni pusun autolle ja sanoneeni jäähyväiset

Ei kommentteja: