maanantai 30. heinäkuuta 2012

DAY ONE B

Tämä viikko tulee menemään aikalailla töitä tehdessä eli tulen tekemään erinäisiä aktiviteettejä entistä vähemmän eli ei ole kirjoitettavaa.. Joten päätin sitten kirjoittaa Broomesta tylsimmällä mahdollisella tavalla, päivä päivältä. Siinä nyt tulee ainakin 7 postausta, jes! Ja tästä ne alkaa..

DAY ONE

Ihka ensimmäinen päivä koostui lyhyesti sanottuna matkustamisesta, auringosta ja ruuasta. Eli sellaisella lentävällä putkulalla matkustettiin, Broomen kansainvälinen lentokenttä oli kyllä mahtava. Hienoin ikinä!! Haha tai sit ei. Söpö mutta super pieni. Majoitus paikka oli hieno ja me asuttiin sellaisessa bungalowissa (mistä unohdin täysin ottaa kuvia....). Alue oli iso ja hieno, aika aasiatyylinen jostain syystä. Ensimmäiseksi suunnattiin altaalle, ihanaa! Uimaan en vielä mennyt, mutta kyllä oli mukava siinä auringossa makoilla. Oli LÄMMIN. Illemmalla suunnattiin rannalla, siitä katsomaan auringonlaskua (joka oli AIVAN ÄLYTTÖMÄN IHANAN HIENON UPEA) ja syömään.

Pikku matkamies

Tää oli eka mitä näin hotellilla, ei ollu paha! 



BIIITSI!


Ihanan näköisiä ihmisiä soittamassa ihanan rentouttavaa musiikkia ihanalla paikalla aivan ihanan auringonlasku aikana. Täydellinen hetki, tuli onnellisuus purkaus ku ympärillä näytti vain niin nätiltä.

Cable Beach on paikka mikä jokaisen Broomessa käyvän on koeattava. Auringonlasku, lämpö, kamelit, ihmiset.. Hipoo täydellisyyttä :)

Täydellistä


<3 Maija

Ei kommentteja: