Tässä ohjeet tämän hyvin vaativan ruuan tekemiseen:
1. Ota esille hillo
2. Ota esille pähkinävoi
3. Seuraavaksi etsi itsellesi paahtoleivän pala ja paahda se
4. Levitä hillo ja sen perään pähkinävoi paahtoleivälle
NAUTI!
Helppoa ja erittäin hyvää. Kyllä mä edelleen yleisesti ottaen syön leipäni "paremmalla" tavalla eli suolaisena, mutta välillä löydän iteseni nauttimasta tätä herkkua.
Täällä ollessani olen myös oppinut tykkäämään sushista. Tunasushi on ihanaaaaaaa. Oikeastaan muita mä en syö koska tykkään tästä niin kovasti. Monena päivänä se toimii mun lounaana, naminami.
Myös pari muuta juttua on tullu ihan mun lemppareiks täällä.. Sour cream, kokonaiset pavut, tzatziki, päärynät. Tässä muutama tän hetkinen lemppari mitä syön vähän väliä. Joojoo rakastan ruokaa mutta kaikkihan sen tietää jo valmiiksi.
<3 Maija
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti