perjantai 30. maaliskuuta 2012

6 months!!

On mulla kyllä omaperäiset otsikot aina.. Eli siis. Kyllä, tänään, 30.3.2012 olen ollut Australiassa puoli vuotta eli huimat 6kk jo !! Se on pitkä aika.. Tähän aikaan on mahtunut paljon. Paljon hyvää on ollut, pieniä huonoja juttuja tietenkään unohtamatta. Mutta ne kuuluvat elämään! Nyt lisäilen jokaisesta täällä asumastani kuukaudesta pienen tekstin kera parin kuvan.

Syyskuu
Tosissaan saavuin Australiaan 30.9.2011. Eli syyskuuta en montaa päivää täällä viettänyt. Jasu haki kentältä ja eka ilta meni Freossa. Tunne oli OUTO!

 
Väsynyt. Ja normi väriero :P

Lokakuu
Halloween, Rottnest, uusia kavereita, Janika. Paljon kävelyä ja tutustumista. 


M

Rottnest

Marraskuu
Jasu täytti 20 ja meidän pikkuisemme 2. Tutustuin Byroniin. Latotanssit ja monet baari-illat oli mieleen painuvia. Aloin olemaan ruskea, silloin jaksoi vielä ottaa aurinkoa. Nyt ei enään...


Jasu ei osannut valita oikein kakkua..


Claremont hotel. Paula.

Jonathanin 21 oli hauskat juhlat. Marbles.

Joulukuu
Oli lämmintä. Oltiin veneellä useampi päivä, aika mahtavaa. JOULU oli erilainen mutta ihana. Oli kiva vuoden vaihtuminen. Elämä on ihanaa.


Mustang





Ihania neitosia

Tammikuu
Aloin muuttumaan vaaleammaksi hiuksistani. Vietettiin hauska Australia Day ja roadtrip! Noora ilmestyi kuvioihin ja ensimmäisen kerran kävin ulkoilma elokuvissa. Esikoinen täytti 4. Hyppäsin myös lentokoneesta.


Kauniit kaverukset!



Australia Day, Cottesloe



Helmikuu
Maija 21. Sydney oli upea. ÄITI ALIISA JA EILA. Loistava kuukausi, paljon tapahtui. Kuuma oli !!

Kaunis ystäväni


MAMA


<3


<3

Maaliskuu
Festaria. Aliisan seurasta vielä nauttimista. Sunday sessioneita, OBH on kiva. Aurinkoa, juhlimista ja vauva. Uutta kotia tietenkään unohtamatta.



Marianna

Ihana Katie

Tästä tekstistä ei oikeasti pitänyt tulla näin pitkä.. Mä aina innostun kuvien kanssa enkä osaa valikoida vain paria.. Kiitos ja anteeksi.

<3 Maija

Ei kommentteja: