keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Students whaat?

Tuossa viime lauantaina eksyttiin Perth International Student Festivaleille Nooran sekä futuressa tapaamamme uuden finskin, Mariannan kanssa. Meidän odotukset oli aika korkealla, joten pettymys oli suuri kun tapahtuma koostui ihan vain muutamasta kojusta ja yhdestä esiintymislavasta...... No ei pidä asioiden antaa masentaa, varsinkaan silloin kun mittari näyttää +38 ja aurinko porottaa. Ja kun kaupungilla joka toisella on vihreätä päällä ja hyvä mieli. Ai mikä St. Patricks Day. Ihania irkkuja on täällä runsaasti ja ihan aussienkin mielestä on kiva juhlia kyseisenä päivänä. Pubit oli täynnä jo siinä 2pm ja ihmisille maistunut ilolientä runsaasti. Loistavaa.



Kyseinen poitsu tarjoutui ottamaan meistä kuvan ja jäätiin tietenkin suustamme kiinni... Ja sit päästiin vielä yhdessä kuvaan !

Eksyttiin vielä keskustasta Freoon ja otettiin matkalla Maikun kaveri Tommi matkaan. Tiemme vei sellasille lähiöfestareille missä Jasu perheineen oli. Siellä oli ihania pikkulaulajia ja mukava fiilis, hieman harmitti että piti lähteä poikia kaitsimaan eikä pystynyt kuin pari tuntia olla siellä. Matkalla kotiin tein bisnestä, nakkasin mukavan pariskunnan Claremonttiin ja kiitos $30.



Ainiin. Kannatti vissiin värjätä tuo pää blondiksi. Koska nykyään olen kuulemma IHAN SUOMALAISEN näköinen. Nyt vasta. Ennen mua aina katottiin vähän pitkää ja epäiltiin kotipaikkaa. Ei enään.

<3 Maija
ps tässä vielä kuva meidän sunnuntaisesta tortillojen syönnistä, Tommi kameran takana



Ei kommentteja: