maanantai 19. maaliskuuta 2012

Stereo Hearts

Oon jo pidempään aatellu, että haluan jotain muutoksia blogin ulkonäköön. Se oli jotenki masentava ja tunkkainen. Nyt siirryin hieman pirteämpään ulkomuotoon,jes. Ja kuvat tulee isompina, enemmän jes :)


Kuten aina, on aussielämään kuulunut taas yllättäen baareilut. Se on arkea. Eli normaalia. Harmi vain, että se kamera tulee liian harvoin kaivettua sieltä laukun pohjalta ja näin ollen kuvamateriaalia ei ole. Kyynel. Tässä hieman kuvia erittäin mukavasta keskiviikko illasta Mustangissa. Aloteltiin Paulan kanssa meillä ja hemskutti mul on ikävä sitä tyttöä. Rakkaus on nyt tekemässä töitä maaseudulla ja sitten se lähtee matkustelemaan ja Saksaan. Ilta meni mukavasti kaikin puolin, oli kiva porukka ja meno katossa. Ekaa kertaa myös törmättii suomalaisiin poitsuihin, oli hauska ylläri! Näiden kyseisten kanssa oltiin toisenkin kerran ulkona, harmi että mun kamerasta oli akku finito eli kuvia ei vain ole. HÖH.

<3 BILE


Tuon poitsun henkilöllisyydestä ei mulla ole hajuakaan...

Apinat


Sitten tässä on ollut iltoja OBH:ssa, suomipoikien kanssa oltiin Paramountissa.. Ja tietty Mustangia unohtamatta. Sinne olisi tieni viemässä suurella todennäköisyydellä tuossa ylihuomenna jälleen kerran, voisi yrittää niitä kuvia saada.

<3 Maija

Ei kommentteja: