tiistai 3. huhtikuuta 2012

BBQ

Sunnuntaina olin viettämässä erittäin mukavaa päivää Nooran luona. Se oli kämppistensä kanssa järjestänyt BBQ juhlat!! Päivä oli aluksi aurinkoinen ja lämmin, iltaa kohden valitettavasti kylmeni ja satoikin. Mutta eipä tuo haitannut onneksi. Ihmisiä oli sopivasti ja kivasti eri maista.

Master chef eli Lachlan


Tarjolla oli ihanien salaattien lisäksi eri lihoja. Mä bongasin heti kengurun mitä en tosissaan ollut maistanut vielä.. Se on yksi asia mitä pitää Australiassa tehdä. Ja sainkin heti maistaa kahdessa muodossa, molemmissa oikein hyvää !!!

Kengun maistelua

Nooran mukava tanskalainen kämppis, Katherine oli tuonu mukanaan saksalaisia tytsyjä ja yhden poitsun Englannista. Kaikki oli tosi mukavia! Ihana tutustua niin erilaisiin ihmisiin koko ajan :)

Saksa ja Tanska



Ihana Tisu!

Tälläisiä päiviä saisi olla useammin, harmi tosin että kesähän täällä on kovaa vauhtia loppumaisillaan. YHYYY. En halua kylmyyttä ja sadetta (vaikka pieni osa nauttii kun saa laittaa farkut ja pitkähihaisen päälle..). Muttajuu. Vaikka loppujen lopuksi vain 2/5 talon asukkaasta osallistui tähän BBQ:hun oli meill huisin hauskaa, mun mielestä ainakin!!

<3 Maija

Ei kommentteja: