keskiviikko 29. elokuuta 2012

This is the start

Melbourne! Eka aamu tässä meneillään, syön juuri aamupalaa ja sitten ajattelin hieman kävellä ympäriinsä. Oisin halunnu ihan tosi paljon käydä ostamassa joitakin hyviä hedelmiä läheisestä Queen Victoria Marketista mutta se on tänään kiinni :( Noo huomenna uusi yritys! Päädyin sitten kalliiseen hedelmäsalaattiin ja latteen, on nämäkin kyllä hyviä..

Hostelli on ok, jaan huoneeni yhden tytön kanssa (vaikka mut eka laitettiin 5 pojan seuraan..). Olen tuolla kyllä vain 3 yötä ja sitten vaihdan paikkaa. Sitä ennen on tavaroiden lähetys edessä.. En kuunnellu äitiä ja testannut rinkan pakkausta, se on nyt aivan liian täynnä. Mun on pakko karsia tavaraa, mä en pysty/halua matkustaa noin suurella tavaramäärällä.

Perthistä lähtö oli tosi surullinen, pari iltaa vain itkin ja koneessa myös meinasi muutama kyynel päästä. Nyt jo on ikävä muutamia ihmisiä.. Onneks toivottavasti kaikkia tulen näkemään jossain vaiheessa elämääni!! Oli kyllä hienot 11kk, ai että. Ja onneksi aika kultaa muistot, ne pienet ikävätkin hetket unohtuvat ajan myötä. Mutta nyt nokka kohti uusia haasteita. Paikkoja, ihmisiä, ruokia. On paljon mitä odottaa!!

<3
Ps mun tatska on tosi kiva! Voisin laittaa tänne kuvan sitten ku se on parantunut kunnolla :) "kipu" oli heti tuttua mutta tää oli nopeasti ohi.

Ei kommentteja: