keskiviikko 19. lokakuuta 2011

place across the water

Sunnuntai aamulla otettiin nokka kohti Rottnest Islandia tosissaan. Saari sijaitsee 18km rannikolta ja on 11km pitkä. Leveyttä 4,5km ja asukkaita suunnilleen 300. Tuonne pääsis lautalla, mutta me onnekkaina Jasunkaa päästiin meiän perheen veneellä sinne. Ja ei, ei tosissaan puhuta mistään pikku botskista. Sellainen keittö+olohuone+2makuuhuonetta+2kylpyhuonetta. Ihan törkeen hieno suoraan sanottuna :D Oli aika tuulista, matka saarelle oli hyvin pomppuista. Jännää hih. Pääsin meno sekä paluu matkalla ohjaamaan venettä, se on muute oikeasti tosi vaikeata!!

Ammattimaisin ottein tietty...

Katse kaukaisuuteen. Yea right :D

Pysähdyttiin eka pienelle rannalla mikä oli niin kaunis. Ainut että vittusaatana siel oli paljon kärpäsiä. Sai huitoa ihan koko ajan.Vedessä ne ei onneksi kiusannu. Vesi oli aika viileätä aluksi mutta nopeasti lämpeni! Hiekka ihanan valkoista ja pehmeää.

Basic

Fiksulta on kiva näyttää

Kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa snorklausta. Voittihan tuo mökillä junnuna uidut hetket lasien ja räpylöiden kanssa aika 100-0. Ei mut se oli tosi kivaa! Haluan uusiks jo kokeilee. Muutamat suolavedet tuli juotua mutta eipä se haitannu, oli iha upeeta. Näin fisuii jeij.

Kun mä sukeltelin Jasu nappaili kuvia. Tää on vaa ihana jotenki

Ryhävalaat pääs veneilee ;)


Mä en edes tienny että veneissä voi olla grilli sekä pesu- että tiskikone :D Ei sillä että se olisi mun joka iltainen ajattelun aihe mut silti.. Ei muuta ku et hieno botski. Tehtii nami ruokaa ja oli tosi kivaa. Ah.

Iso rotta

"Ison rotan sekä kengurun risteystys" näin mulle kerrottiin eläimistä mitä asuu Rottos. Eli quakka. Näyttää rotalta joka on saanu vaikutteita kengurulta. Mun mielest se on ihan rotta vaikka kuinka pomppis kahella jalalla. Tollasii asustelee vaan muutamas paikas maailmas.

Upea toi kamera mun naamassa. Ei väliä koska Jasu on kiva.

Kokonaisuudessaan oli upea reissu. Se että mun päivä alko näkemällä delfiinejä metrin päässä ihan luonnossa oli jo mahtava juttu :) Aurinkoa riitti ja oli lämmin. Kova tuuli ja aallot ei haitannu, toi vaa lisä jännitystä matkaan. Seura oli kivaa ja maisemat uskomattomia. Näitä lisää ! ! Illalla hieman pyöri ja hyöri päässä, uni tuli sekunnissa ja hymyilytti.


<3 Maija

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei maija kerro siitä sun perheestä! onko ne ihan 100% ausseja? ja laita paljon kuvia t.tiina :)

Maisu kirjoitti...

Jeeee ihanaa joku kommentoi !!! voin kertoa jossain tekstissä. pikkupaljastus... ne on 50% ausseja ;)