maanantai 24. lokakuuta 2011

Finnnight

Kello näyttää aivan liikaa (musta on tullu tosissaan mummo täällä mun 10-11 nukkumaan meno aikani kanssa..). Mutta teki mieli kirjoittaa kuinka oon elossa :) Kolmas viikko takana ja en voi tajuta kuinka olen ollu täällä kohta kuukauden. HUI. Liian nopsasti menee aika jo nyt. Fellas I'm still happy here :)


Viikolla ei tapahtunu kummempia, se meni nopsasti ja näpsäkästi. Arkea tämä on jo :) Lounastelin toisen saksalaisen au pair Heiken kanssa torstaina mikä oli kiva piristys. Perjantai ilta Northbridgessä syömässä ja kävelemässä Jasun kanssa oli kivaa, taas. Lauantain suomijuhlat oli oikein kivat! Paljon suominaisia, aussimiehiä ja mix´n´matchlapsia. Uuden suomi au pairin Janikan tapaaminen oli kivaa! Oli ruokaa ja vähä juomaa, paljon höpöttelyä ja spa mihin kyllä vaan talon isäntä meni, haha. Yöllä ajeltiin meille Jasun kanssa koska sunnuntai päivä meni vahtiessa mun poikia ja ihastuttavaa tyttöä. Ompas nuo välillä ihania pikkusia :) Ilta istuttiin Domessa+Jx2.


Seuraavalla viikolla edessä.. No perjantaina on vapaa pv ! Public holiday Queen's Birthday :D Tiistaina kai lounastelua Paulan kanssa. Perjantaina vihdoin ulos Jasun kanssa ainaski. Lauantaina vahdin poikii ja saan nuo suomineidot vissiin seuraksi. Tsellasta. Ja tietty kaupassa käyntiä, siivoamista, lasten kanssa leikkimistä, vaipan vaihtoo, kirjojen lukua...... :D


<3 Maija

Ei kommentteja: