torstai 7. kesäkuuta 2012

Eagle Bay

Mun viime viikonloppu vierähti tuolla etelän suunnalla, paikassa nimeltä Eagle Bay. Oltiin viettämässä pidennettyä viikonloppua perheen ja tuttavien kanssa. Vilinää ja vilskettä riitti kun oli 4 alle 8-vuotiasta POIKAA matkassa.. Ja sit tietty pieni neiti, mulla tollaset alle 3 kuukautiset ei onneksi paljoa hämminkiä aiheuta :)


Perjantai aamuna lähdettiin, maanantaina päivällä tultiin takaisin. Siihen väliin mahtui monta kengurua, hyvää ruokaa sekä viiniä, eläinfarmi, loistava aamupala, ranta, lukemista, viinitiloja, rentoutumista, kivaa seuraa ja nukkumista. Ajattelin nyt kirjoittaa muutamassa osassa viikonlopusta (jotenkin tosi super laiska ajanjakso blogin suhteen, ei tekisi mieli kirjoittaa yhtää!) lyhyitä tekstejä.





Lauantaina suunnattiin läheiselle eläinfarmille joka oli pojille ku paratiisi. Ne tykkäsi aivan älyttömästi! Pääsi syöttämään eläimiä ja silittämään, löyty pari pomppulinnaa, karuselli sekä sisätiloissa oleva leikkipaikka. Viihdykettä riitti moneksi tunniksi siis! Se paikkana ei ollut kovin hieno joten kuvat ympräristöstä jäi aika vähäisiksi. Toi villi kenguru oli söpö!! Ja papukaijat oli hetken lämppäämisen jälkeen kovia puhumaan!


<3 Maija

Ei kommentteja: