lauantai 26. toukokuuta 2012

easy life

Kolmas BALI teksti

Lueskelin vanhoja tekstejä tuossa ja tuli mieleen, että voisimpa kirjoittaa hieman Balista vielä. Aika vähällehän on kirjoitukset jääny, enemmän kuvien muodossa olen asiat ilmaissu.. Mutta kun kuvat kertovat niin paljon ja ovat ihana asia!

Meidän porukka oli ihan loistava tuolla. Mikä sattuma että Bile kavereineen sattu olemaan just samaan aikaan! Bile on ihana, ei voi muuta sanoa. Ja onneksi sen kaverit oli super kivoja! Tosissaan porukka koostu: Robin (Belgia), Jeroen (Hollanti), David (Italia) ja Andrew (Englanti). Aivan mahtavia poitsuja. Juhliminen oli hauskaa, Jeroen ansiosta jopa mä innostuin tanssimaan yllättävän monena iltana! Vietettiin me muutenkin paljon yhdessä aikaa, lähes päivittäin vähintää kerran syötiin porukalla :)

Poitsuilla ei ollu majoituksessaan uima-allasta joten viihdyttiin usein koko porukalla siinä meidän. Ei sillä, oltin aina ainoat... Tosissaan Denbasarissa käytiin päivä reissulla. Menomatkalla kadotettiin Bile ja Jasu meidän porukasta mikä oli iso harmi, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Löydettiin toisemme hotellilta!! Rantailut jäi aika pahasti.. Mä en ite tykkää kovin siellä olla ja Jasu on samoilla linjoilla. Yks ilta me käytiin siellä ja sitten kävelemässä vikana päivänä. Ihanahan se oli, ei voi muuta sanoa. Mun rantailut rajottu ku ekana päivänä olin Biltsun ja poikien kanssa hetken (merivesi oli muutes tooosi lämmintö!!).

Ruoka.. Yksi maailman parhaista asioista. MUTTA MUN RUUISTA EI OLE KUVIA!!! Vissii oli aina syömis hetkellä sen verran nälkä että mitään sellasia ei tullu otettua.. Lemppari ravintolassa käytiin melkein päivittäin. Nimeä en muista, mutta ruoka oli namia ja tositositosi halpaa. Mikäs siinä.. Joo tuli kans noi perus mäkkärikäkkärit ynnä muut tutuksi, kotiinkuljetus <3 Oon sitä mieltä, että mäkkäriä pitäisi pystyä kaikkialla tilata kotiin. Se oli aika paras ku oli ihan pikkuruiset tärinät yksi päivä.. Nuudelii riisii ihanii kastikkeit lihaa.. Ruoka on vaa parasta! Yks päivä syötii Jasun kanssa maailman parhaimman näköiset sandwichit. Vesi tuli kielelle HETI kun sen näki.. Pettymys oli hirmuinen kun siinä oli super tulista kastiketta, meidän herkät kielet ei kestäny!!!!!! Saatiin me syötyä hieman, olisi ollu iha loistava ilman sitä soossia... Pojista vielä, että oli kyllä ihana kuinka helppoa niiden kanssa pysty olemaan heti! Mä jo ekana iltana puhuin ummet ja lammet kaikille niistä, sama meno jatkui onneksi koko viikon. Ja sitä naurun määrää välillä.. ÄLYTÖNTÄ! Jeroen ja sen naiset.. Maailman huvittavinta!

Ja ettei vain olisi teksti ilman kuvia.. Tässä hieman kuvia jotka ei ole iltaisin otettuja (niitä ei ihan hirveästi ole, aika huolestuttavaa sanoisinko....).







<3 Maija

Ei kommentteja: