keskiviikko 24. lokakuuta 2012

BUNGYJUMP@QUEENSTOWN

En edes osaa sanoa kuinka hiton monta vuotta oon unelmoinu BENJIhypyn tekemisestä.. No voin kertoa, todella monta. Sama juttu kuin oli laskuvarjohypyn kanssa (minkä tosissaan tein Ausseissa tuossa tammikuussa), mutta veikkaan tän olleen pidempi aikainen haave. Noooo tänään, 24.10.2012 (ps ALIISAN synttäreinä, onnea vain rakas apinaiseni, 20v!!!) tein sen! Päätin jo tämän aikoja sitten, benji on vain tehtävä NZ:s. Tää on kyseisen harrastuksen koti ja arvelin maisemien olevan käsittämättömiä täällä. Vaihtoehtoja on monia ja päädyin hyppäämään 400m Queenstownin yläpuolella olevan Ledge bungyn. Ok, se hyppy on "vain" 47m korkea, mutta jos ihmiset näkis millaiset maisemat täällä on jo maasta käsin ni oli aika helppo päätyä tähä. Molemmat Veeran kanssa tehtiin se ja ai että.. KUINKA UPEATA!!!!! Maisemat oli ihan loistavat, hyppy fiilis ihan käsittämättömän hullun upea ja kaikki natsas. Yllättävän vähän jännitti, otin vain vauhtia ja hyppäsin tyylillä. Kiljuin kyllä. Paljon. Valitettavan nopeasti hyppy oli ohi, mutta maisemien ihailu sen jälkeen oli ihanaa. Todella todella todella hyvä fiilis!!

Aika erilaista oli kyllä laskuvarjohyppyyn verrattuna.. No tietenkin olihan se hiton nopeasti ohi, freefall oli 60sek koneesta hypättynä. Tässä se kesti noin 2sek. Tosi erilainen fiilis oli hypätessä.. Koneessa no mutjoo työnnettii, tässä mä JUOKSIN ja HYPPÄSIN. Ei muuten sattunut yhtään, pelkäsin että nilkoissa tuntuisi. Silmät pysyi auki molemmissa, jes! Tekisin kyllä heti uusiksi tämänkin, mä haluuuuuan! Mutta täytyy säästää rahaa ja tehä joskus tulevaisuudessa lisää hyppyjä. Ai että rakastan adrenaliinia!

Tässä vielä perään pari kuvaa, Veeran ottamia. MINÄ SIELLÄ JEEEE! Mä kyllä ostin paikan ammattilaisen ottamat kuvat, mutta saan niihin käyttöoikeudet vasta huomenna ja sitten ollaankin jo ROADTRIP no2 aloitettu. Joten ehkäpä julkaisen ne myöhemmässä vaiheessa.

Huipulla hieman tuuli..


 
<3 Maija

Ei kommentteja: