maanantai 16. tammikuuta 2012

We bought a zoo !!

Mä en oo koskaa oikee syttyny Matt Damonista missään elokuvassa. Se ei vaan ole iskeny.. Tänään käytiin kattomassa sen uus leffa, otsikosta löytyy nimi. Oli yllättävän hyvä !! Ja lämpesin kyllä päähenkilöön. Mulla ei ollu elokuvasta mitään hajua, lähdin vain koska Heike ja Paula pyysi mukaan. Elokuvan mainokse n nähtyäni tunnistin leffan trailerista ja muistan kuinka ajattelin etten koskaa näkisi sitä koska vaikutti super tylsältä elokuvalta :D Onneksi näin koska pidin super paljon. Onhan se ennalta arvattava ja muuta, mutta suosittelen kyllä. Tosi hyvän mielen elokuva.


Tälle viikolla on luvassa mukavia asioita, mistä tosin suurin osa on ehkä kategoriassa vielä. Huomenna töiden jälkeen Paula tulee meille skydiving kuvien kanssa ja hengailemaan. Illalla ehkä au pair porukalla syömään. Keskiviikkona ehkä Mustangiin muutamalle. Torstaina olisi tiedossa ehkä ilta Claremontissa tai leffassa Byronin kanssa. Perjantai mulla on auki, ohoh.. Lauantaina taasen ehkä tiedossa ilta ennytmuistasenpaikannimeä Freossa. Sunnuntai hmmm.... Empä osaa sanoa :--P Hirmuisen paljon ehkääääää. Nii ja torstaina lounas ainaki.


Pitäisi varmaan taas kirjoittaa pitkästi mutta empä taida. Ja sanoin Nooralle että potkii mut nukkumaan 26 minuutin päästä. Eli en edes ehtisikään


<3 Maija
ps. tän leffan haluun nähä ja siihen ei tietenkään liity mitenkään kyseisen pätkän päähenkilö....

Ei kommentteja: