lauantai 26. marraskuuta 2011

I'm sexy and I know it

Janika kuolee darraansa ja me Jasun kanssa vain naureskellaan sille. Ollaan hyviä kavereita. Meillä kun ei tule sitä oikein koskaa, läläälää ! Kello näyttää 4 PM ja makoillaan sängyis. Ompa kiva kun huoneessa on extra sänky sekä vuodesohva, yökyläily on hauskaa. Löllö laiskuus päivä meneillään, ainut mitä jaksettiin tehdä oli mäkkäriin ajaminen ja thats it. Ulkonakin on heikompi sää niin eipä tämä haittaa.


J&J
Tällä viikolla on muuten ollu tosi lämmin. On tuntunu että hemmetti mä oikeasti asun Ausseis. Aika ihanaa. Oon uinu lähes päivittäin ja joinakin päivinä monia kertoa. Meiän nuorimmaisenkaa on ihana uida! Se on niin innoissaa siitä etten kestä ja voidaa uida helposti puolisenki tuntia. Koska vanhemman pojankaa se on 10min ja sit pikkuherralla on kylmä. Vilukissa niinku äitinsäki kenellä menee aina piiiiiitkä hetki ennen veteen pääsyä. Ei mut. Uima-allas on paras! Mä en varmaa pärjäis ilman sitä, se on ihan loistava.

Marbles !!
8 viikkoa takana. Hui. Lähes 2kk siis. Aika menee nopsaa, edelleen. Viime viikolla oli kivoja asioita paljon. Läheiseen pizzeriaan tutustumista Heikenkaa, oli muute hyvää! Käytiin puistossa Axellen ja Saskian kanssa sekä mun poikien. Paljon kivempi olla puistossa kun on seuraa, ah. Yks ilta vietettiin Captain Stirlingissä Paulan ja Heiken kanssa, kiva baari missä oli paljon opiskelijoita. Maailman parannusta Jasun ja Janikan kanssa Fremantlessa, ihan loistavaa. Siideriä, yhdessä oloa sekä naposteltavaa tosi kivassa paikassa, Little Creatures. Ne tekee omaa siideriä ja bisheä siellä, sellanen panimo/ravintola mixaus. Sinne uusiks !! Maanantaina pyörittiin Byronin kanssa siellä sun täällä. Käytiin keilaa ja voitin 2 erää kolmesta. Se kyllä anto mun voittaa yhen..... Mut oli kivaa ja mä oikeasti juttelin, paljon, englantia !!! :D Im so proud.

Synttärisankari Jonathan ja DJ
Perjantaina työpäivän jälkeen hain Janikan juna-asemalta ja hetki siitä Jasu tuli meille. Kaupassa käyntiä ja sitten aloittelua. Juotiin muutamat juomat ja laittauduttiin. Geoff nappas meidät kyytiin kaverinsa kanssa, kaupasta hieman lisää juotavaa ja eikun Jonathanin synttäreille. 21-vuotis synttärit on tääl tosi iso juttu, vähän niinku meidän 20 synttärit. Siellä oli paljon ihmisiä, ruokaa ja juomaa. Löyty uima-allas ja tenniskenttä, ihan perus. Oltiin ihan ihmeissämme Jasun kanssa, osa porukasta jopa muisti meiät Harryn synttäreiltä jotka kummiski oli joku puoltoista kuukautta sitten. Oli kiva :) Jopa nimet jotkut muisti ! Olihan se taas hieman "noloa" mennä vaan bileisiin missä ei tunne ketää ja on niin ulkopuolinen olo mutta nopeasti fiilis muuttu tosi kivaks! Juteltiin paljon eri ihmisten kanssa, juotiin juomia ja pidettiin hauskaa. Jasu ja Janika kävi uimassa, mä pelaamassa tennistä. Oon maailman huonoin siinä ja sain kyllä hyvät naurut itestäni siellä kentällä. Samoin sai pojat ketkä sitä katteli... Uusia tuttavuuksia tuli taas ja ehkä seuraavissa bileissä (jos meiät vielä kutsutaan johonki) tuntee taas jo enemmän ihmisiä valmiiks! Oli tanssimista ja juomapeliä aussitapaan. Mäki jopa tanssin !! Jonathanin äipän kanssa jutskailtii suomeksi ja mä tanssinki senkaa, kui rentoo et tääl jengi pystyy ottaa tollasii ryyppybileisiin porkat messii. Just hyvä ! Oltiin kotona jossain 4 maissa ja eikun petiin. Iloinen hiprakka ja paljon naurua, oli ihan loistavaa. Janikakin alkaa olee elävien kirjois, whipii. Äsken käytiin kaupas hakee jädee ja suklaata, mitenniiollaaporsaita.


VESIPETO
<3 Maija

Ei kommentteja: