keskiviikko 9. marraskuuta 2011

BDAY

Mun viime lauantai meni kivasti. Heräilin rauhassa ja vietin aamun yksikseni kotona, ah. Sitten lähdin shoppailemaan, yksikseni. Se on välillä ihan parasta.. Löysin kaikkea kivaa ja todella tarpeellista, tietenki. Löysin myös synttärilahjan mikä oli tärkeintä. Shoppailun jälkeen suuntasin tieni Jasulle (sitä ennen tosin kastuin nätisti,ihanaa tää sade täällä...). Siellä treenasin käsilihaksiani ja pyörittelin nuorimmaista ympäri ämpäri. Jasu oli leiponu kakun jota me sitten lähettiin viemään meille. Täytettiin se ja hengattttiiii. Ihanan rento lauantai :) Ilta meni Jasulle. Katottiin Water for elephants joka oli yllättävän hyvä! Dippailtiin kurkkuu ja porkkaanaa ja sipsii. Nam. AINII mulle saa lähettii niitä dippimaustepusseja, aussit on tyhmiä eikä niitä ole täällä!!! Syötiin myös vähä mäkkii illalla... HYI MEITÄ !! Ajoin itseni kotiin ja valvoin ihan liian myöhään. Onneksi sain sunnuntai aamuna nukkua pitkäääääääään.

Richie kuvaili naminami coctailtikkuja

Jasu teki upean ihanan ja vielä maukkaan kakun !!

Vilinää ja vilskettä



Synttärisankari ei halunnu poseerata oikein kameralla


Pelkoa ilmassa ettei kaikki halukkaat saisi kakkua !!

Sunnuntaina oli tosissaan meiän nuorimmaisen huikeat 2-vuotis synttärit edessä!  En osaa sanoa kuinka paljon se ymmärsi mitä tapahtuu, jotenki kyllä varmasti. Oli tositosi paljon ruokaa. Kakkuu, coctailtikkui, popparii, sipsii, keksei, hedelmää, karkkii ja vaikka mitä. Oli myös bbq:t nam. Vieraita oli aikas paljon ja lapsia vaan vilisi ympäriinsä. Oli kiva päästä juttelee sukulaisten ja muiden kanssa. Englantia englantia pitäis puhua enemmän !! Oli onnistuneet synttärit mun mielestä, kaikilla näytti olevan hauskaa ja lähes tulkoon KAIKKI ruoka meni! Kivoja lahjoja tuli, osa vielä paketissa koska ei keskittyminen niiden avaamiseen ollu illalla enään paras. Rakastan meiän nuorimmaista ihan älyttömästi, ah. Tänäänkin vähän väliä kuulu "Maija,maija" kun se etti mua,hih. Oikein kiva sunnuntai ja kiva kun Jasukin oli täällä :)

Mun blogin lukijat (lue:TIINA) kyseli että kirjottaisin mun perheestä täällä ni nyttenpä kirjotan !! Elikkä. Asustelen suomalais-australialaisessa perheessä täällä Perthissä. Äiti on suomalainen, daddy aussi. Perheestä löytyy 2 poikaa, 2v ja 3v (kohta 4v tosin). Puhun poikien ja perheen äidin kanssa suomea. Pojista varsinki vanhempi osaa tosi hyvin erottaa kenelle puhutaan suomea ja kenelle taas englantia, ihan uskomatonta. Se vaihtaa lennosta kielen tosi taitavasti. Nuorimmaisen puhe nyt on mitä on, mut aika hyvin siinäki jo alkaa erottua suomi sekä englanti. ABC's sujuu jo nuorimmaiseltakin kuin vettä vaan molemmiksi kieliksi, iha upeeta. Itsehän olen oikeastaan vasta täällä oppinut edes koko kipaleen täydellisesti englanniksi.... Tulee laulettua sitä noin 20 kertaa päivässä, milloin suomeksi ja milloin englanniksi. Mun perhe täällä on ihana. Tietenkin mun englannin oppimisen kannalta (se on yksi syy miksi lähin au pairiksi) täysin englanninkielinen perhe ois paras. Elikkä on hetkiä kun kaduttaa, että valitsin suomea puhuvan perheen. Mut sit taas. Voin aina lähteä uusiks näihin hommiin :) Nyt vaan nautin tästä. Puhun englantia sitten muualla :) Maaliskuussa perheeseen ois tarkotus saapua uusi jäsen, sitä odotellessa! 

<3 Maija
ps. SAAN IHANIA IHMISIÄ LUOKSENI HELMIKUUSSA, EN MALTA ODOTTAA ! ! ! ! ! ! ! ! ! 

2 kommenttia:

Matsku kirjoitti...

Maijaaaaaaa <3 !!!! On ikävä!!!! Sain sun kirjeen eilen <3 Teillä näyttää ainaki kuvien perusteella olleen tosi hauskat juhlat :DDD Oon kade! Mä tuun kans loppukeväästä/kesällä käymään jos vaan saan jollain ilveellä tarpeeks rahaa kasaan <3

Maisu kirjoitti...

Mullakin sinuu,kiva että kirje tuli perille <3 tääl on aika tosi ihanaa,ah. JOO TUUUUUUUU !!!