keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Elfs

Mitäs mitäs kaikkea on mahtunut elämään.. Hmm.. Viime viikonloppu oli aika humala painotteinen. Ja yllättäen myös Jasu painotteinen. Perjantai sekä lauantai meni ulkoillessa. Rahaa palo mutta ai että oli kivaa ! Mustang ei petä. Kävästii The Shedis au pair meetingis mut oli aika kakka. The Deen oli täynnä. Vikana Mustangi ja siellä oli hyvä olla. Vähänkö perjantaina sen paikan poke lausu hyvin mun KOKO NIMEN ! Iha älytöntä :) Jasun "hieno" idea lauantaina yönä: KÄVELLÄÄN KOTIIN. Meiltä tosissaan ei ole lyhyt matka keskustaan... Noin 1h20min käveltiin ja sitten ei pystyny enää. Tuntu oma sänky muuten pirun hyvältä tuona kyseisenä yönä :D Sunnuntai oli perus löllöpv mihin kuulu auringonottoa, kävely Claremonttii, syömistä, Jonathanin kämpän tsekkaus ja urheilu. Loistavaa :)

Perjantain törmäys Heikeen, Josieen ja niiden kaveriin :)

Eilinen ilta meni italialaisessa ravintolassa syöden ja Taiju 19 v juhlian. Mentiin Heiken kanssa samaa matkaa, saatiin priva bussi kyyti. Sitten löydettiin Taiju, Marina ja Caro. Oli kiva ilta ja hyvää ruokaa.

Tänään oli tositosi kiva päivä. Aamun työ oli tosi lepposta. Pääsin aikasin pois ja mentiin rannalle ottaa kuvia Jasun ja sen tyttöjen kanssa. Kuvien jälkeen suunnaksi IKEA. LIHAPULLAT ei petä. Ihan parasta. Kaikkea kivaa löyty ja oli kivaa. Sieltä meille hetkeksi. Nuo immeiset lähti ja mä kävelin Claremonttiin tekee jouluostokseni. Kaikki löyty, huh. Viiniä ostaessa hyvin söpö myyjä jutteli kauan, awww. Ilta on mennyt pakettien kanssa ja no hengaillessa....... 

Tällä viikolla ois joulu. On hieman joulu fiilis hukassa koska mun jouluun ei yleensä kuulu +30° ja palmut.... No ihana kokea Aussijoulu. Kohta ois UV kanssa.. Sitten tammikuu ja skydiving. Sitten helmikuu ja sitä kovasti odotellessa !!!!!!! :) Aussimiehet on edelleen hyvin komeita.. En kestä. Niitä vaan tulee ja tulee koko ajan vastaan. Ja mä herranjumala ymmärrän kohta Irkkuja paremmin kun Aussei.. Mustangi on TÄYNNÄ irkkuja aina..... Ei siinä, ne on komeita ja mukavia. Niillä joillakin on vain sen verran paha aksentti että välillä täytyy kysyä "is that still english" :D Kaikki on komeita täällä, mikähän siinä on.. Ihania miehiä!! Ja nyt äiti varmaan ajattelee siellä tuunko takas ikinä täältä.. Tuun mä äippä, älä huoli ;)

Tehtiin pipareita playgroupis. Ja on meillä piparkakkutaloki kotosalla!!

Playgroupin pikkujouluis oli eläimiä ja kanaan sitten ihastuttii...

Normi joulukuu..

Ihanat tytöt jotka näyttää iha kinkeiltä !

Mun tonttu

<3 Maija
ps. jeee Paula tulee huomenna takaisin Perthiin roadtripiltään!!

Ei kommentteja: