tiistai 20. marraskuuta 2012

start of our time in PHILIPPINES

Heipat Port Bartonista. Tällä hetkellä eletään torstai iltaa. Tässä kylässä on vissiin yhdessä paikassa netti, joten saa nähä koska julkaisen tän. FILIPPIINIT. On vieläkin hieman vaikea uskoa, että täällä ollaan. Öitä ollaan oltu jo 5! 2 meni Manilassa ja 3 Puerto Princesasissa. Manila aika meni nopeasti, shoppausta vähä ja pyöriskelyä. Asumisesta maksettii huikeat 3euroa yö haha. Ei siinä mitää, simppelin siisti paikka kuumalla suihkulla ja hyvällä ilmaisella netillä. Mutta kun omistaja on täysi kusipää ni vähempikin ketuttaa. Siis törkeän tympee ja epäkohtelias. Ja me kyllä käyttäydyttii iha parhaamme mukaan. Noo elämä on. Jotkut ei vaan sovellu asiakaspalveluun.

Manilasta lennettiin maanantaina tänne Palawan saarelle, tarkemmin Puerto Princesasiin. Hostellin hinta nousi jopa 5euroon.. Privahuone ja ei kuumaa suihkua, mutta kukas sellaista täällä oikeasti edes tarttis? Omistajaperhe oli aivan IHANA. Äärettömän mukavia koko ajan, täys vastakohta edellis paikkaan. Siisti ja pieni hostelli kyseessä, me viihdyttiin!! 1 yö vaihtui tosissaan 3 yöhän. Siellä me iha vähä shopattii, kierreltiin ja kaarreltiin sekä käytiin krokofarmilla. Oli muutama aika iso kroko siellä ja iha hirveästi pieniä. Aika pieni paikka tuo oli, mutta kuulemma osa lipputuloista menee krokotiilien suojelemiseen ja tutkimiseen yms ni tehtiin vähän hyvää samalla.

Tänään hypättiin bussiin ja tultiin tänne hieman yli 3h ajomatkan päähän Port Bartoniin. Matka meni hyvin, hiton pomppuisaa oli yhdessä vaiheessa. Ei meille turhaan oltu kerrottu tien olevan huonohko.. Selvittiin helposti ja täällä ollaan jee. Turisteja ei paljoa näy ja mein oma pieni bungalowi on 20m rannalta. NICE. Sweet life. Ollaan täällä varmaan sunnuntaihin tai maanantaihin asti, katellaan. Otetaan rennosti, uidaan, rusketutaan.. Sellaista olisi suunnitteilla. MAANANTAINA NÄEN KARON JA ALIISAN JEEEEEEEEEEEE! En voi käsittää että huomenna ne hyppää koneeseen ja muutaman päivän kuluttua saan ne viereeni. REALLY SWEET LIFE INDEED!

Ollaan ajeltu paikallisten tapaan jeepneyllä ja tricycleillä ympäriinsä. Jeepneyt on avo kuorma-autoja ja tricyclet mopoja, mihin on lisätty sivuosa matkustajia varten. Halpaa on ja aivan ihania matkustus muotoja molemmat! Viileitä ja siistejä. Paljon parempia vaihtoehtoja kuin "kallis" taxi!!

Sellaista tällä kertaa. Katellaan joo millon ihanaiset lukijat tämän näkevät.

<3 Maija
ps Singaporesta seuraavassa hieman, aika heikoksi jäi tutustuminen siihen paikkaan...
pps nyt ollaan EL NIDOSSA Karon ja Aliisan kanssa, aika ihanalta paikalta vaikuttaa.
pps muutama kuva Port Bartonista Singaporen jälkeen (jos mun netti toimii ees jotenki nopeasti...)

Ei kommentteja: