keskiviikko 28. marraskuuta 2012

More about PHILIPPINES

En tiiä koska saan laitettua tänne seuraavan kerran kuvia, että nyt tulee vähä tylsiä postauksia.. Anteeksi. Mä ite vihaan tekstejä mistä puuttuu kuvat mutta ei voi mitää. Kirjottelen aikani kuluksia hieman Filippiineistä. Aloitetaan Port Bartonista.

4 yötä viihdyttiin Puerto Princesasin jälleen rantakohde Port Bartonissa tosissaan. Hyvin pieni paikka on kyseessä ja ei kyllä montaa turistia tullu vastaan.. Ah! Meidän molempien harmiksi Veera tuli hyvin kipeäksi ekan yön aikana ja oli veto pois koko ajan. Mä halusin pysyä neidin lähellä joten aikalailla kulutin aikaa mein bungalowissa ja etupihalla hammockissa. Luin kirjoja ja pidin seuraa. Ilmat oli myös epävakaat joten ei edes rannalle kovin paljon tehnyt mieli (sadetta Filippiineillä muuten saadaan TOSI usein). Kävin mä vähän kävelee rannalla ja kuvailee, aikalailla tässä kaikki mitä tein/tehtii. Oli kyl aika ihanaa rentoutumista. Paikkaa voisin koska tahansa suositella ja menisin vaikka heti uusiksi.

Seuraavana kohteena oli El Nido, hyvin turistipaikka parhaiden ystävieni eli Karon ja Aliisan kanssa. Ai että riemua ku tapasin tytöt, ah. Ei koskaan uskoisi että näin Karon joku 17kk sit viimeksi, ei tuntunut yhtään siltä. Ehkä 20vuoden ystävyys vähä auttaa :-P päivä vietettiin Puertossa ja aika koko ajan kyllä riitti juttua. Yöbussi El Nidoon oli joku 6h. Voin kertoa ettei ole kaikista kivointa saapua uuteen paikkaan 4am ja ilman majapaikkaa... Alkoikin pienoinen seikkailu. Yöpaikkaa ei löydetty, mutta onneksi ihanien Megin ja Melin omistama kahvila/ravintola oli auki!! Äärettömän ystävälliset naiset otti meidät avosylin vastaan ja siellä hengattii johonki 10am asti. Sit vähä majapaikan etsimistä ja rantabaarissa istuskelua. Ihanan transun kanssa juttelemista ja äärettömän väsyneen läpän heittämistä. Tää kyseinen päivä tuntui maailman pisimmältä voin kertoa, se vain jatkui ja jatkui!!! Vähä oli viel sähläyst majapaikan kanssa, me esim "karattiin" bungalowista yöllä koska siel oli JÄTTI hämppiksiä ja torakoita.. Haha. Tuntui kyllä pirun hyvältä nukahtaa siinä 11pm. Muuten meidän El Nido aika meni tosi kivasti!! Vuokrattiin armeija aikainen jeeppi millä Aliisa onneksi uskalsi/osasi ajaa. Käytiin rannalla. Uitiin! Syötiin hyvin (mitä mä nyt olin kipeä mutta keitot maistui). Tavattiin ihania ja käsittämättömän ystävällisiä paikallisia. Nautittiin yhdessä olosta. Aika parasta :)

Ennen Manilaan paukkimista vietettiin vielä yksi yö Puertossa, siinä ihanassa hostellissa! Veerakin oli siellä. Ihanaa. Käytiin kattomassa TWILIGHT ja lääkärissäkin ehdittiin käymään. Kokonaisuudessaan Palawan aika oli loistava! Ihana saari, haluan kyllä joskus takaisin.

<3 Maija
Ps laitoin tai ainaki yritin laittaa pari Instagram kuvaa El Nidost....



Ei kommentteja: