sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hi from AUCKLAND

Heipparallaa. Mulla ei oikeastaan ole mitään kirjoitettavaa, kuhan nyt ajan tappamiseksi koitan edes pienen tekstin saada aikaseksi.. Kuten otsikosta huomaa, ollaan NZ:n isoimmassa kaupungissa eli Aucklandissa tällä hetkellä. Tää on käsittämättömän laaja mesta, en ihmettele että väestöstä (4,2milj) jopa kolmasosa (1,3milj) asuu täällä. Itse Auckland Cityssä asuu 405 000 ihmistä ja on tää kyllä vilkas kaupunki! Ihan hirveästi en oo tutustunu paikkoihin, pakko myöntää että suurin osa ajasta on menny hostellissa makoillessa ja rennosti ottaessa! On tehnyt hyvää, aika paljon auto elämän aikana oltiin liikkeellä koko ajan. Oltiin 3 yötä ihan keskustassa ja nyt ollaan hieman kauempana oltu 2 yötä, mutta onneksi täällä ei välimatkat ole kovin pitkiä. Kaikki hostellit on tähän mennessä olleet tosi kivoja, siistejä ja mukavia. Tän hetkisessä on pienenä bonarina ilmainen netti 24/7 ;)

Suunnitelmissa olisi vielä huomenna vuokrata auto 3 päiväksi. Toivottavasti löytyisi jokin halpa, on hieman tuota rahaa kulunut enemmän ku suunnitelmissa oli.... Viimeinen eli keskiviikko yö ajateltiin nukkua kentällä taas, viimeksi Auckland International palveli meitä loistavasti, nukuttiin jopa! Oha se hienoa viettää eka ja vika yö NZ:s kentällä. Torstaina keskipäivällä otetaan suunnaksi Singapore! En voi käsittää että 4 viikkoa täällä on ihan juuri ohi, aika menee ihan törkeen nopeasti (hyvä sillä, että ei kauaa ni oon kotona jeeeee). Paljon on nähty, mutta hitto täällä olisi näkemistä NIIIN hirmuisesti vielä! No uskon, että uusiksi olen kyllä tänne tulossa että..... Muttajoo, kohta kutsuu Aasian kuumuus ennen kodin kylmyyttä. JA KOHTA MYÖS NÄÄN PARHAAT YSTÄVÄNI FILIPPIINEILLÄ JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Mä haluaisin hirveästi kirjoittaa lisää, mutta kun ei oikein ole kirjoitettavaa.. Näin tossa yks pv vielä Ryania ennen ku se lähti Ausseihin. Perjantaina oltiin hieman viihteellä, käytiin mukavassa baarissa yhdillä huonekaveri Robbien kanssa. Eilen oli super löllö päivä, syötiin subit ja kaikkea muuta hyvää. Oon tositosi monta päivää suunnitellu pyykkien pesemistä ja äsken laitoin vihdoin koneen pyörimään jes. En tiedä pitäiskö mun huolestua, kattelen tammikuulle Lontoon lentoja vähä väliä ihan kikseissä. Törmäsin suomalaiseen pariskuntaan viime hostellissa ja aika nopeasti selvisi meillä olevan paljon tuttuja, ylläri ku ne on Kantsusta! Voisin tehdä pari postausta missä on vain kuvia eka Fijiltä ja sitten Nz ja ajastaa sen. Joo sen mä teen koska pitää kummiskin hostellilla hengaa pyykkien pesu ja kuivaus.

<3 Maija

Ei kommentteja: