sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Day 4

Tää aamu alotettin rennosti Jasun kotona. Mun idea pistettiin toteen ja otettiin nokka kohti Wave Rockia. Matkat sinne ja takaisin meni hyvin. Kuunneltiin muuten pelkästään suomalaista musiikkia aina kun radio ei toiminut ( eli heti ku lähettiin Perthistä ). Eipä tartte joitakin levyjä hetkeen kuunnella... Tämäkin nähtävyys oli pettymys. Me Jasun kanssa oltiin kuviteltu että noita aaltojen muotoisia kallioita ois monia. Niitä oli 1. Ja seki oli aika pieni. Olihan seki tosi magee ja siisti ja huisi ymsyms. Mut silti. Mä petyin. Eipä tartte mennä uusiks :D Ja olihan toi pakko nähä ku täällä päin Ausseja asutaan. Eli ei sinällään harmita. Ja koska Jasun kanssa on aina kaikkialla niin mukavaa.. Loisto tyttö !


Sellainen oli meidän ensimmäinen road trippi. Oliko myös viimeinen, sitä ei kukaan tiedä. Toivottavasti ei. Nyt on pohjoinen ja itä nähty. Seuraavaksi jos tuo etelä.. Sinne tahdon !!

701+651+431+586 kilometriä takana

Oon aika innoissani. Saan ENSI VIIKOLLA vieraita. En malttaisi odottaa Äitii, Aliisaa ja Eilaa !! Enkä meidän yhteistä Sydneyn reissua. Täällä on muuten nyt ihan täysin KESÄ. On kuumaa ja kosteaa, I luv it ! Joka päivä mennään yli 30° ja yötkin on lämpimiä. Uima-allas ja ilmastointi pelastaa, heh. Elämä on aika ihanaa.



Oli pakko vähä noloilla..

Todiste mun ajamisesta..

<3 Maija

Ei kommentteja: